Gratis Clubshop

Tegenwoordig is een website, en een daarbij behorende webshop, niet meer weg te denken bij een vereniging. Wij kunnen voor uw vereniging een website met daarbij horende webshop op maat aanbieden. Geheel kosteloos wordt u als vereniging bediend.

Wij leveren gratis een professionele clubshop aan diverse soorten clubs en verenigingen. Hierbij verzorgen wij het beheer van de webshop en afhandeling en leveringen van de bestellingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een groot aantal artikelen uit ons assortiment volledig te personaliseren. Daarbij moet u denken aan een naam, nummer en bijvoorbeeld het clublogo op een trainingspak. Als beloning voor het vertrouwen in TeamSportswear ontvangt de club ook nog eens een percentage van iedere transactie jaarlijks op haar rekening gestort. Hiermee willen wij de clubs een handje helpen om zo de financiële positie te verbeteren.

 

Voordelen

1.   Personaliseren van Clubkleding
Het is bij TeamSportswear mogelijk om diverse clubkleding een persoonlijke identiteit mee te geven. Het is mogelijk om op diverse kleding onder andere een rugnummer, initialen, naam en clublogo toe te voegen. Hierdoor wordt het aanschaffen van mooie clubkleding nog leuker en makkelijker.

2.   Professionele webshop
De Gratis Clubshop is een webshop met een zeer professionele uitstraling die het clubgevoel omarmd. De clubshops bevatten alle onderdelen die een goede webshop zou moeten bevatten. Hierdoor wordt de omzet, en daarmee de inkomsten voor vereniging, geoptimaliseerd.

3.   Gratis
Voor het gebruik van de professionele webshop betaald de vereniging 0 euro. De vereniging krijgt dan een deel van de opbrengsten zonder dat dit de vereniging iets kost. TeamSportswear verzorgt zowel de hosting, updates, als het onderhoud van de Gratis Clubshop.


Opbrengsten

1.  Van iedere transactie gaat een percentage naar de club
Bij iedere transactie ontvangt de vereniging een percentage van de totaalsom. Dit kan al snel oplopen tot een leuke bron van inkomsten voor de club.
 

Wilt u meer weten over de mogelijke opbrengsten voor uw club? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek waarbij wij u informeren over de mogelijkheden voor u vereniging.

info@teamsportswear.be of via het contactformulier.